[tor-commits] [translation/snowflakeaddon-messages.json] new translations in snowflakeaddon-messages.json

translation at torproject.org translation at torproject.org
Fri Jan 21 09:45:45 UTC 2022


commit ebfa56cabce05ac74a384618edeabd3b7bb9df41
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Fri Jan 21 09:45:44 2022 +0000

    new translations in snowflakeaddon-messages.json
---
 da/messages.json | 6 +++---
 1 file changed, 3 insertions(+), 3 deletions(-)

diff --git a/da/messages.json b/da/messages.json
index b9ddf1e7d8..0cbe91be84 100644
--- a/da/messages.json
+++ b/da/messages.json
@@ -36,7 +36,7 @@
     "message": "Cookies er ikke aktiveret."
   },
   "websiteIntro": {
-    "message": "Snowflake er et system til at bekæmpe internetcensur. Personer som er udsat for censur kan bruge Snowflake til at tilgå internettet. Deres forbindelse går gennem Snowflake-proxier, som administreres af frivillige. Se vores <a href=\"https://gitlab.torproject.org/tpo/anti-censorship/pluggable-transports/snowflake/-/wikis/home\">dokumentationswiki</a> for mere detaljeret information om hvordan Snowflake virker."
+    "message": "Snowflake er et system der bekæmper internet censur. \nPersoner der er udsat for censur kan benytte Snowflake for at tilgå internettet. Forbindelsen går igennem en række Snowflake-proxies, som administreres af frivillige medlemmer. \nFor mere detaljeret information om hvordan Snowflake virker, kan du læse mere på vores <a href=\"https://gitlab.torproject.org/tpo/anti-censorship/pluggable-transports/snowflake/-/wikis/home\">dokumentations wiki</a>."
   },
   "browser": {
     "message": "Brug Snowflake"
@@ -57,13 +57,13 @@
     "message": "Installer i Chrome"
   },
   "installStandalone": {
-    "message": "Hvis du vil køre en kommandolinjeversion af Snowflake-proxyen på dit skrivebord eller server, så se vores <a href=\"https://community.torproject.org/relay/setup/snowflake/standalone/\">fællesskabsdokumentation</a> for at køre en selvstændig Snowflake-proxy."
+    "message": "Hvis du vil køre en kommando-linje version af Snowflake-proxyen på dit skrivebord eller server, så se vores <a href=\"https://community.torproject.org/relay/setup/snowflake/standalone/\">fællesskabsdokumentation</a> for at køre en selvstændig Snowflake-proxy."
   },
   "reportingBugs": {
     "message": "Fejlrapportering"
   },
   "fileBug": {
-    "message": "Venligst overvej at sende os en bug-rapport hvis du oplever problemer med Snowflake som en klient eller proxy. Der er to måder du kan udfylde en bug-rapport:"
+    "message": "Hvis du oplever problemer med Snowflake som en klient eller proxy, må du gerne overveje at sende os en fejl-rapport. Der er to måder hvorpå du kan udfylde en fejl-rapport:"
   },
   "sharedAccount": {
     "message": "Udfyld en <a href=\"https://anonticket.onionize.space/\">anonym sag</a> ved, at generere en anonym bruger og derefter logge ind. Find derefter Snowflake projektet i <strong>Listen over alle projekter</strong> og opret den nye sag."



More information about the tor-commits mailing list