[tor-commits] [translation/exoneratorproperties] https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=exoneratorproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Fri Oct 15 17:45:17 UTC 2021


commit 524857367b52bf18de78b15093e032f00cf3c1b3
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Fri Oct 15 17:45:17 2021 +0000

    https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=exoneratorproperties
---
 el/exonerator.properties | 10 +++++-----
 1 file changed, 5 insertions(+), 5 deletions(-)

diff --git a/el/exonerator.properties b/el/exonerator.properties
index 90606daf42..6340ff56ef 100644
--- a/el/exonerator.properties
+++ b/el/exonerator.properties
@@ -27,27 +27,27 @@ summary.serverproblem.nodata.body.link=ενημερώστε μας
 summary.negativesamenetwork.title=Αρνητικό αποτέλεσμα
 summary.negativesamenetwork.body=Δεν βρήκαμε τη διεύθυνση IP %s μέσα σε μία μέρα της %s. Όμως βρήκαμε άλλες διευθύνσεις IP από αναμεταδότες Tor στο ίδιο /%d δίκτυο περίπου στον ίδιο χρόνο:
 summary.positive.title=Θετικό αποτέλεσμα
-summary.positive.body=Βρήκαμε μία ή παραπάνω αναμετάδοση Tor στη διεύθυνση IP %s στην ή εντός μίας μέρας από %s, που είναι πιθανόν να γνωρίζουν οι χρήστες του Tor.
+summary.positive.body=Βρήκαμε έναν ή παραπάνω αναμεταδότες Tor στη διεύθυνση IP %s στις ή εντός μίας μέρας από τις %s, που είναι πιθανόν να γνωρίζουν οι χρήστες του Tor.
 summary.negative.title=Αρνητικό αποτέλεσμα
 summary.negative.body=Δεν βρήκαμε κάποια διεύθυνση IP %s στην ή κατά την ημέρα στα %s.
 technicaldetails.heading=Τεχνικές λεπτομέρειες
-technicaldetails.pre=Κοιτάξτε την ΙΡ δεύθυνση %s μες στην ημέρα %s. Οι πελάτες του Tor θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει αυτή ή αυτές τις συνδέσεις του Tor για να φτιάξουν κυκλώματα.
+technicaldetails.pre=Εύρεση της διεύθυνσης ΙΡ %s στις ή εντός μιας ημέρας από τις %s. Οι πελάτες του Tor θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει αυτόν ή αυτούς τους αναμεταδότες Tor για να φτιάξουν κυκλώματα.
 technicaldetails.colheader.timestamp=Χρονική ζώνη (UTC)
 technicaldetails.colheader.ip=Διεύθυνση(εις) IP
 technicaldetails.colheader.fingerprint=Δακτυλικό αποτύπωμα ταυτοποίησης
 technicaldetails.colheader.nickname=Ψευδώνυμο
-technicaldetails.colheader.exit=Αναμετάδοση εξόδου 
+technicaldetails.colheader.exit=Αναμεταδότης εξόδου 
 technicaldetails.nickname.unknown=Άγνωστο
 technicaldetails.exit.unknown=Άγνωστο
 technicaldetails.exit.yes=Ναι 
 technicaldetails.exit.no=Όχι
 permanentlink.heading=Μόνιμος σύνδεσμος
 footer.abouttor.heading=Σχετικά με το Tor
-footer.abouttor.body.text=Το Tor είναι ένα διεθνές λογισμικό για την ανωνυμία στο διαδίκτυο κρυπτογραφώντας και στέλνοντας τα πακέτα μέσω μιας σειράς αναπηδήσεων πριν φτάσουν στον προορισμό τους.  Εάν δείτε κίνηση δεδομένων από κάποιο αναμεταδότη Tor, θα προέρχεται από χρήστη που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Tor.  Το Tor Project και οι χρήστες των Tor relay δεν αποθηκεύουν πληροφορίες κίνησης που διέρχονται μέσα από το δίκτυό τους.  Σιγουρευτείτε πως %s και μη διστάσετε να %s για περισσότερες πληροφορίες. 
+footer.abouttor.body.text=Το Tor είναι ένα διεθνές λογισμικό για την ανωνυμία στο διαδίκτυο κρυπτογραφώντας και στέλνοντας τα πακέτα μέσω μιας σειράς αναπηδήσεων πριν φτάσουν στον προορισμό τους.  Εάν δείτε κίνηση δεδομένων από κάποιο αναμεταδότη Tor, θα προέρχεται από χρήστη που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Tor και όχι από τον διαχειριστή του αναμεταδότη.  Το Tor Project και οι χρήστες των αναμεταδοτών Tor δεν αποθηκεύουν πληροφορίες κίνησης που διέρχονται μέσα από το δίκτυό τους.  Σιγουρευτείτε πως %s και μη διστάσετε να %s για περισσότερες πληροφορίες. 
 footer.abouttor.body.link1=μάθετε περισσότερα για το Tor
 footer.abouttor.body.link2=επικοινωνήστε με το The Tor Project, Inc.
 footer.aboutexonerator.heading=Σχετικά με το ExoneraTor
-footer.aboutexonerator.body=Η υπηρεσία ExoneraTor παραμένει ως βάση δεδομένων για διευθύνσεις ΙΡ που συμμετέχουν στο δίκτυο Tor.  Αυτό απαντάει στο ερώτημα κατά πόσο υπάρχει μία σύνδεση Tor σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ΙΡ σε μια συγκεκριμένη μέρα.  Το ExoneraTor μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από μία διεύθυνση ΙΡ ανά σύνδεση αν οι συνδέσεις χρησιμοποιούν διαφορετικές διευθύνσεις ΙΡ κατά την έξοδο στο διαδίκτυο παρά στη σύνδεση στο δίκτυο Tor και επίσης αποθυκεύει αν η μετακίνηση επετράπη στη σύνδεση, στην κίνηση του Tor για να ανοίξει κάθε φορά.
+footer.aboutexonerator.body=Η υπηρεσία ExoneraTor παραμένει ως βάση δεδομένων για διευθύνσεις ΙΡ που συμμετέχουν στο δίκτυο Tor.  Αυτό απαντάει στο ερώτημα κατά πόσο υπάρχει αναμεταδότης Tor σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ΙΡ σε μια συγκεκριμένη μέρα.  Το ExoneraTor μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από μία διεύθυνση ΙΡ ανά αναμεταδότη αν οι αναμεταδότες χρησιμοποιούν διαφορετικές διευθύνσεις ΙΡ κατά την έξοδο στο διαδίκτυο απ' ότι στη σύνδεση στο δίκτυο Tor. Επίσης αποθηκεύει το αν ο αναμεταδότης επέτρεψε τη διέλευση κίνησης του Tor προς το ανοιχτό διαδίκτυο εÎ
 ºÎµÎ¯Î½Î· την ώρα.
 footer.language.name=Αγγλικά
 footer.language.text=Αυτή η σελίδα είναι επίσης διαθέσιμη στις παρακάτω γλώσσες:
 



More information about the tor-commits mailing list