[tor-commits] [translation/snowflakeaddon-messages.json] https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=snowflakeaddon-messages.json

translation at torproject.org translation at torproject.org
Fri Oct 15 14:45:59 UTC 2021


commit aebaff54ae5ef0743f8c8690a54dac2b7f7ed7c5
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Fri Oct 15 14:45:58 2021 +0000

    https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=snowflakeaddon-messages.json
---
 el/messages.json | 8 ++++----
 1 file changed, 4 insertions(+), 4 deletions(-)

diff --git a/el/messages.json b/el/messages.json
index 18a4537aae..38a2168dbb 100644
--- a/el/messages.json
+++ b/el/messages.json
@@ -45,10 +45,10 @@
     "message": "Εάν η πρόσβασή σας στο διαδίκτυο έχει υποστεί λογοκρισία, κάνετε λήψη του <a href=\"https://www.torproject.org/download/\">Περιηγητή Tor</a>."
   },
   "extension": {
-    "message": "Εκτελέστε ένα διαμεσολαβητή"
+    "message": "Εκτέλεση ενός Διακομιστή μεσολάβησης"
   },
   "installExtension": {
-    "message": "Αν η πρόσβασή σας στο διαδίκτυο <strong>δεν</strong> έχει υποστεί λογοκρισία, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Snowflake για να βοηθήσετε τους χρήστες με λογοκρινόμενη σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ιστοτόπους που θα επισκέπτονται αυτοί οι χρήστες μέσω του proxy σας. Η διεύθυνση ΙΡ τους θα αντιστοιχεί στον κόμβο εξόδου του Tor και όχι στη δική σας."
+    "message": "Αν η πρόσβασή σας στο διαδίκτυο <strong>δεν</strong> έχει υποστεί λογοκρισία, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Snowflake για να βοηθήσετε τους χρήστες με λογοκρινόμενη σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ιστοτόπους που θα επισκέπτονται αυτοί οι χρήστες μέσω του διακομιστή μεσολάβησης σας. Η διεύθυνση ΙΡ τους θα αντιστοιχεί στον κόμβο εξόδου του Tor και όχι στη δική σας."
   },
   "installFirefox": {
     "message": "Εγκατάσταση στον Firefox"
@@ -57,13 +57,13 @@
     "message": "Εγκατάσταση στον Chrome"
   },
   "installStandalone": {
-    "message": "Εάν θέλετε να εκτελέσετε την έκδοση του διαμεσολαβητή Snowflake με τη γραμμή εντολών στον υπολογιστή σας, δείτε την <a href=\"https://community.torproject.org/relay/setup/snowflake/standalone/\">τεκμηρίωση της κοινότητας</a> για την εκτέλεση αυτόνομου διακομιστή μεσολάβησης Snowflake. "
+    "message": "Εάν θέλετε να εκτελέσετε την έκδοση γραμμής εντολών του διακομιστή μεσολάβησης Snowflake στον υπολογιστή σας, δείτε την <a href=\"https://community.torproject.org/relay/setup/snowflake/standalone/\">τεκμηρίωση της κοινότητας</a> για την εκτέλεση αυτόνομου διακομιστή μεσολάβησης Snowflake. "
   },
   "reportingBugs": {
     "message": "Αναφορά Σφαλμάτων"
   },
   "fileBug": {
-    "message": "Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Snowflake ως πελάτη ή διαμεσολαβητή, παρακαλούμε υποβάλετε αναφορά σφάλματος. Υπάρχουν δύο τρόποι υποβολής σφάλματος:"
+    "message": "Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Snowflake ως πελάτη ή διακομιστή μεσολάβησης, παρακαλούμε υποβάλετε αναφορά σφάλματος. Υπάρχουν δύο τρόποι υποβολής σφάλματος:"
   },
   "sharedAccount": {
     "message": "Υποβάλετε ένα <a href=\"https://anonticket.onionize.space/\">ανώνυμο αίτημα</a> δημιουργώντας ένα αναγνωριστικό και συνδεθείτε με αυτό. Έπειτα, εντοπίστε το έργο Snowflake στη <strong>Λίστα όλων των έργων</strong> και δημιουργήστε ένα νέο ζήτημα."



More information about the tor-commits mailing list