[tor-commits] [translation/snowflakeaddon-messages.json_completed] https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=snowflakeaddon-messages.json_completed

translation at torproject.org translation at torproject.org
Mon Apr 26 14:46:16 UTC 2021


commit ac5fe04be542644987c66e1f8abd635b6a226488
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Mon Apr 26 14:46:16 2021 +0000

    https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=snowflakeaddon-messages.json_completed
---
 hu/messages.json | 15 +++++++++------
 1 file changed, 9 insertions(+), 6 deletions(-)

diff --git a/hu/messages.json b/hu/messages.json
index 7d5e051e54..22c38c0b3b 100644
--- a/hu/messages.json
+++ b/hu/messages.json
@@ -36,10 +36,7 @@
     "message": "A cookie-k nincsenek engedélyezve."
   },
   "websiteIntro": {
-    "message": "A Snowflake egy cenzúra elleni rendszer. Azok, akiket cenzúráznak a Snowflake-et használhatják az internet elérésére. A kapcsolatuk Snowflake proxykon megy keresztül, amiket önkéntesek futtatnak. Részletesebb információkért, arról, hogy a Snowflake hogyan működik látogassa meg a <a href=\"https://trac.torproject.org/projects/tor/wiki/doc/Snowflake/\" data-msgid=\"__MSG_docWiki__\">dokumentáció wiki</a>-t."
-  },
-  "docWiki": {
-    "message": "dokumentáció wiki"
+    "message": "A Snowflake egy cenzúra elleni rendszer. Azok, akiket cenzúráznak a Snowflake-et használhatják az internet elérésére. A kapcsolatuk Snowflake proxykon megy keresztül, amiket önkéntesek futtatnak. Részletesebb információkért, arról, hogy a Snowflake hogyan működik látogassa meg a <a href=\"https://gitlab.torproject.org/tpo/anti-censorship/pluggable-transports/snowflake/-/wikis/home\">dokumentáció wiki</a>-t."
   },
   "browser": {
     "message": "Böngésző"
@@ -66,10 +63,10 @@
     "message": "Ha problémát tapasztal a Snowflake-kel, mint kliens vagy proxy, gondoljon arra, hogy beküldjön egy hibát. Két módja van a hiba beküldésének:"
   },
   "sharedAccount": {
-    "message": "Szerkessze a <a href=\"https://pad.riseup.net/p/tor-anti-censorship-bugs-keep\">nyilvános hibabjelentő felületét</a> az anti cenzúra csapatnak."
+    "message": "Küldjön be egy <a href=\"https://anonticket.onionize.space/\">névtelen hibajegyet</a> egy azonosító generálásával és azzal belépéssel.  Utána keresse meg a Snowflake projektet a <strong>Minden projekt listája</strong> alatt és hozzon létre egy hibajegyet."
   },
   "bugTracker": {
-    "message": "<a href=\"https://gitlab.torproject.org/\">Igényeljen egy fiókot</a>a Tor Project GitLabjához, majd <a href=\"https://gitlab.torproject.org/tpo/anti-censorship/pluggable-transports/snowflake/-/issues\">nyisson egy hibajegyet</a> a Snowflake projektben."
+    "message": "<a href=\"https://gitlab.onionize.space/\">Igényeljen egy fiókot</a> a Tor Project GitLabjához, majd <a href=\"https://gitlab.torproject.org/tpo/anti-censorship/pluggable-transports/snowflake/-/issues\">nyisson egy hibajegyet</a> a Snowflake projektben."
   },
   "descriptive": {
     "message": "Kérjük legyen annyira leíró, amennyire lehet a hibajegyében és ha van rá lehetősége csatolja a logot, ami segítheti a probléma reprodukálását."
@@ -82,5 +79,11 @@
   },
   "looksLike": {
     "message": "Amely így néz ki:"
+  },
+  "faq": {
+    "message": "GYIK"
+  },
+  "support": {
+    "message": "Lásd a<a href=\"https://support.torproject.org/censorship/\">Cenzúra</a> témát a Tor <a href=\"https://support.torproject.org/\">Support Portálján</a>."
   }
 }



More information about the tor-commits mailing list