[tor-commits] [translation/snowflakeaddon-messages.json] https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=snowflakeaddon-messages.json

translation at torproject.org translation at torproject.org
Fri Feb 14 12:17:22 UTC 2020


commit efce66c9dc496c4d73e4122b345038d55cc4f147
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Fri Feb 14 12:17:20 2020 +0000

    https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=snowflakeaddon-messages.json
---
 lt/messages.json | 18 +++++++++---------
 1 file changed, 9 insertions(+), 9 deletions(-)

diff --git a/lt/messages.json b/lt/messages.json
index e8b117f0ca..8409ced8fd 100644
--- a/lt/messages.json
+++ b/lt/messages.json
@@ -45,36 +45,36 @@
     "message": "Plėtinys"
   },
   "installExtension": {
-    "message": "Jeigu jūsų interneto prieiga <strong>nėra</strong> blokuojama, jūs turėtumėte pagalvoti apie Snowflake plėtinio įdiegimą, kad padėtumėte naudotojams kurių tinklai blokuojami. Nereikia jaudintis dėl to kokius tinklalapius lankys žmonės per jūsų tarpinį serverį. Jų matomas IP adresas atitiks jų išėjimo mazgą, o ne jūsiškį."
+    "message": "Jeigu jūsų interneto prieiga <strong>nėra</strong> cenzūruojama, turėtumėte apsvarstyti galimybę įsidiegti Snowflake plėtinį, kad padėtumėte naudotojams, kurių tinklai yra cenzūruojami. Nėra reikalo jaudintis dėl to, kokiose internetinėse svetainėje lankysis žmonės per jūsų įgaliotąjį serverį. Jų matomas naršymo IP adresas atitiks jų Tor išėjimo mazgą, o ne jūsų IP adresą."
   },
   "installFirefox": {
-    "message": "Įdiegti Firefox"
+    "message": "Įdiegti Firefox naršyklėje"
   },
   "installChrome": {
-    "message": "Įdiegti Chrome"
+    "message": "Įdiegti Chrome naršyklėje"
   },
   "reportingBugs": {
     "message": "Pranešimas apie klaidas"
   },
   "fileBug": {
-    "message": "Jei turite problemų su Snowflake kaip klientas arba kaip tarpinis serveris, užpildykite klaidos bilietą.  Norėdami tai padaryti jūs turėsite,"
+    "message": "Jei naudodamiesi Snowflake kaip klientas ar įgaliotasis serveris susiduriate su problemomis, apsvarstykite galimybę pateikti pranešimą apie klaidą. Norėdami tai padaryti, turėsite"
   },
   "sharedAccount": {
-    "message": "Arba <a href=\"https://trac.torproject.org/projects/tor/register\">susikurti paskyrą</a> arba <a href=\"https://trac.torproject.org/projects/tor/login\">prisijungti</a> naudojant bendrą <b>cypherpunks'ų</b> paskyrą su slaptažodžio <b>rašymo kodu</b>."
+    "message": "Arba <a href=\"https://trac.torproject.org/projects/tor/register\">susikurkite paskyrą</a>, arba <a href=\"https://trac.torproject.org/projects/tor/login\">prisijunkite</a> naudodami bendrinamą paskyrą, kurios naudotojo vardas - <b>cypherpunks</b>, o slaptažodis - <b>writecode</b>."
   },
   "bugTracker": {
     "message": "<a href=\"https://trac.torproject.org/projects/tor/newticket?component=Circumvention%2FSnowflake\">Registruokite klaidą</a> naudodamiesi mūsų klaidų sekliu."
   },
   "descriptive": {
-    "message": "Būkite kuo išsamesni pildydami bilietą ir jei įmanoma pridėkite žurnalo pranešimus, kurie mums padės atgaminti klaidą. Galite pridėti raktinius žodžius <em>snowflake-webextension</em> arba <em>snowflake-client</em> kurie leis mums suprasti, su kuria Snowflake sistemos dalimi kyla problema."
+    "message": "Registruodami klaidą, stenkitės kaip įmanoma išsamiau ją aprašyti ir, jei įmanoma, pridėkite žurnalo pranešimus, kurie padės atgaminti klaidą.  Apsvarstykite galimybę pridėti raktažodžius <em>snowflake-webextension</em> ar <em>snowflake-client</em>, kad žinotume kuri Snowflake sistemos dalis susiduria su problemomis."
   },
   "embed": {
-    "message": "Įterpti"
+    "message": "Įterpimas"
   },
   "possible": {
-    "message": "Dabar įmanoma įterpti Snowflake ženkliuką bet kuriame tinklalapyje:"
+    "message": "Dabar, įmanoma įterpti Snowflake ženklelį bet kurioje internetinėje svetainėje:"
   },
   "looksLike": {
-    "message": "Kuris atrodo taip:"
+    "message": "Kuris atrodo štai taip:"
   }
 }



More information about the tor-commits mailing list