[tor-commits] [translation/torbutton-browseronboardingproperties] https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=torbutton-browseronboardingproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Sat Nov 30 11:22:12 UTC 2019


commit 004867588bed3fe3179a466c972e365eb64da652
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Sat Nov 30 11:22:10 2019 +0000

    https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=torbutton-browseronboardingproperties
---
 lt/browserOnboarding.properties | 6 +++---
 1 file changed, 3 insertions(+), 3 deletions(-)

diff --git a/lt/browserOnboarding.properties b/lt/browserOnboarding.properties
index d2d4252f35..b351e854aa 100644
--- a/lt/browserOnboarding.properties
+++ b/lt/browserOnboarding.properties
@@ -4,17 +4,17 @@
 
 onboarding.tour-tor-welcome=Sveiki
 onboarding.tour-tor-welcome.title=Esate pasiruošę.
-onboarding.tour-tor-welcome.description=Tor Browser leidžia naršyti po saityną ir tuo pačiu siūlo aukščiausius privatumo bei saugumo standartus. Dabar, esate apsaugoti nuo sekimo, stebėjimo ir cenzūros. Šiame trumpame įvade jums parodysime kaip tai daroma.
+onboarding.tour-tor-welcome.description=Tor Naršyklė leidžia naršyti po saityną ir tuo pačiu siūlo aukščiausius privatumo bei saugumo standartus. Dabar, esate apsaugoti nuo sekimo, stebėjimo ir cenzūros. Šiame trumpame įvade jums parodysime kaip tai daroma.
 onboarding.tour-tor-welcome.next-button=Pereiti į privatumą
 
 onboarding.tour-tor-privacy=Privatumas
 onboarding.tour-tor-privacy.title=Nepaisykite sekiklių ir šniukštinėtojų.
-onboarding.tour-tor-privacy.description=Tor Browser izoliuoja slapukus ir po kiekvieno naršymo seanso ištrina naršymo istoriją. Šie pakeitimai užtikrina, kad jūsų privatumas ir saugumas naršyklėje yra apsaugoti. Spustelėkite "Tor tinklas", norėdami sužinoti, kaip mes jus apsaugome tinklo lygmenyje.
+onboarding.tour-tor-privacy.description=Tor Naršyklė izoliuoja slapukus ir po kiekvieno naršymo seanso ištrina naršymo istoriją. Šie pakeitimai užtikrina, kad jūsų privatumas ir saugumas naršyklėje yra apsaugoti. Spustelėkite "Tor tinklas", norėdami sužinoti, kaip mes apsaugome jus tinklo lygmenyje.
 onboarding.tour-tor-privacy.button=Pereiti prie Tor tinklo
 
 onboarding.tour-tor-network=Tor tinklas
 onboarding.tour-tor-network.title=Keliaukite po decentralizuotą tinklą.
-onboarding.tour-tor-network.description=Tor Browser prijungia jus prie Tor tinklo, veikiančio tūkstančių, po visą pasaulį išsidėsčiusių, savanorių dėka. Skirtingai nei VPN, čia, norint mėgautis privačiu naršymu saityne, nėra vieno žlugimo taško, ar centralizuoto objekto, kuriuo turėtumėte pasitikėti.
+onboarding.tour-tor-network.description=Tor Naršyklė prijungia jus prie Tor tinklo, veikiančio tūkstančių, po visą pasaulį išsidėsčiusių, savanorių dėka. Skirtingai nei VPN, čia, norint mėgautis privačiu naršymu saityne, nėra vieno žlugimo taško, ar centralizuoto objekto, kuriuo turėtumėte pasitikėti.
 onboarding.tour-tor-network.description-para2=NAUJA: Tor tinklo nustatymai, įtraukiant galimybę prašyti tinklo tiltų, kur Tor užblokuotas, dabar galima rasti pirmenybėse
 onboarding.tour-tor-network.action-button=Derinti savo Tor tinklo nustatymus
 onboarding.tour-tor-network.button=Pereiti į grandinės rodinį



More information about the tor-commits mailing list