[tor-commits] [translation/tor-launcher-properties_completed] https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=tor-launcher-properties_completed

translation at torproject.org translation at torproject.org
Fri Nov 29 05:53:15 UTC 2019


commit 748e40d4f2cf9724e25ccd3c5c89eb3c4d04e2db
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Fri Nov 29 05:53:13 2019 +0000

    https://gitweb.torproject.org/translation.git/commit/?h=tor-launcher-properties_completed
---
 tr/torlauncher.properties | 4 ++--
 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)

diff --git a/tr/torlauncher.properties b/tr/torlauncher.properties
index 78c62bbcb9..0a9dbb7693 100644
--- a/tr/torlauncher.properties
+++ b/tr/torlauncher.properties
@@ -3,8 +3,8 @@
 
 torlauncher.error_title=Tor Başlatıcı
 
-torlauncher.tor_exited_during_startup=Tor başlatılırken sonlandı. Bu durum torrc dosyasındaki ya da sisteminizdeki başka bir yazılımda bulunan bir hatadan ya da sorunlu bir donanımdan kaynaklanmış olabilir. Sorun çözülene ve Tor uygulaması yeniden başlatılana kadar Tor Browser çalışmayacak.
-torlauncher.tor_exited=Tor, beklenmedik şekilde sonlandı. Bu durum Tor içinde ya da sisteminizdeki başka bir yazılımda bulunan bir hatadan ya da sorunlu bir donanımdan kaynaklanmış olabilir. Yeniden başlatılana kadar Tor Browser hiçbir web sitesine erişemeyecek. Sorun devam ederse lütfen Tor Günlüğünün bir kopyasını destek ekibine gönderin.
+torlauncher.tor_exited_during_startup=Tor başlatılırken sonlandı. Bu durum torrc dosyasındaki ya da sisteminizdeki başka bir uygulamada bulunan bir hatadan ya da sorunlu bir donanımdan kaynaklanmış olabilir. Sorun çözülene ve Tor uygulaması yeniden başlatılana kadar Tor Browser çalışmayacak.
+torlauncher.tor_exited=Tor, beklenmedik şekilde sonlandı. Bu durum Tor içinde ya da sisteminizdeki başka bir uygulamada bulunan bir hatadan ya da sorunlu bir donanımdan kaynaklanmış olabilir. Yeniden başlatılana kadar Tor Browser hiçbir web sitesine erişemeyecek. Sorun devam ederse lütfen Tor Günlüğünün bir kopyasını destek ekibine gönderin.
 torlauncher.tor_exited2=Tor uygulaması yeniden başlatıldığında tarayıcı sekmeleriniz kapatılmayacak.
 torlauncher.tor_controlconn_failed=Tor denetim bağlantı noktasına bağlanılamadı.
 torlauncher.tor_failed_to_start=Tor başlatılamadı.



More information about the tor-commits mailing list