[tor-commits] [translation/torbutton-browseronboardingproperties] Update translations for torbutton-browseronboardingproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Tue Mar 19 18:19:37 UTC 2019


commit 7fa003fccd21c5ad355314f625076368e91dbb67
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Tue Mar 19 18:19:34 2019 +0000

    Update translations for torbutton-browseronboardingproperties
---
 nl/browserOnboarding.properties | 54 ++++++++++++++++++++---------------------
 1 file changed, 27 insertions(+), 27 deletions(-)

diff --git a/nl/browserOnboarding.properties b/nl/browserOnboarding.properties
index 88b1b4eac..8e42df48e 100644
--- a/nl/browserOnboarding.properties
+++ b/nl/browserOnboarding.properties
@@ -3,52 +3,52 @@
 # vim: set sw=2 sts=2 ts=8 et:
 
 onboarding.tour-tor-welcome=Welkom
-onboarding.tour-tor-welcome.title=Je bent klaar.
-onboarding.tour-tor-welcome.description=TOR Browser biedt de hoogste standaard van privacy en beveiliging terwijl u het web bezoekt. U bent nu beschermt tegen volgen, monitoring en censuur. Deze snelle 'Welkom tour' zal u laten zien hoe dit werkt.
-onboarding.tour-tor-welcome.button=Start nu
+onboarding.tour-tor-welcome.title=U bent klaar.
+onboarding.tour-tor-welcome.description=Tor Browser biedt de hoogste standaard aan privacy en beveiliging tijdens het websurfen. U bent nu beschermd tegen volgen, bewaking en censuur. Deze snelle onboarding toont hoe dit werkt.
+onboarding.tour-tor-welcome.button=Nu starten
 
 onboarding.tour-tor-privacy=Privacy
 onboarding.tour-tor-privacy.title=Snub volgers en neuzers.
-onboarding.tour-tor-privacy.description=Tor Browser isoleert cookies en verwijdrt jouw browser historie na jouw sessie. Deze wijzigingen waarborgen dat jouw privacy en veiligheid beschermd zijn in de browser. Klik 'Tor Netwerk" om te leren hoe we jou op netwerk niveau beveiligen.
-onboarding.tour-tor-privacy.button=Ga naar het Tor Netwerk
+onboarding.tour-tor-privacy.description=Tor Browser isoleert cookies en verwijdert uw browsergeschiedenis na uw sessie. Deze wijzigingen zorgen ervoor dat uw privacy en veiligheid in de browser zijn beschermd. Klik op ‘Tor-netwerk’ om te lezen hoe we u op netwerkniveau beschermen.
+onboarding.tour-tor-privacy.button=Naar Tor-netwerk
 
-onboarding.tour-tor-network=Tor Netwerk
+onboarding.tour-tor-network=Tor-netwerk
 onboarding.tour-tor-network.title=Reis over een gedecentraliseerd netwerk.
-onboarding.tour-tor-network.description=TOR Browser verbind u met het TOR netwerk, welke wordt mogelijk gemaakt door duizenden vrijwilligers over de hele wereld. Anders dan een VPN is er niet slecht 1 punt waar het mis kan gaan, en er is geen centrale autoriteit waar u vertrouwen in moet hebben om in privé gebruik te maken van het internet.
-onboarding.tour-tor-network.button=Ga naar het Circuit Venster
+onboarding.tour-tor-network.description=Tor Browser verbindt u met het Tor-netwerk, mogelijk gemaakt door duizenden vrijwilligers over de hele wereld. Anders dan bij een VPN is er geen sprake van één zwakke plek of centrale autoriteit die u moet vertrouwen om privé van het internet gebruik te maken.
+onboarding.tour-tor-network.button=Naar Circuit-venster
 
-onboarding.tour-tor-circuit-display=Circuit Venster
-onboarding.tour-tor-circuit-display.title=Zie jouw route.
-onboarding.tour-tor-circuit-display.description=Voor elk domein dat je bezoekt wordt jouw verkeer omgeleid en vercijferd in een circuit over drie Tor omleidingen over de wereld. Geen website weet waar je verbinding vandaan maakt. Je kunt een nieuwe circuit aanvragen door te klikken op "Nieuw Circuit voor deze Site' in ons Circuit Venster.
-onboarding.tour-tor-circuit-display.button=Zie Mijn Pad
+onboarding.tour-tor-circuit-display=Circuit-venster
+onboarding.tour-tor-circuit-display.title=Bekijk uw pad.
+onboarding.tour-tor-circuit-display.description=Voor elk domein dat u bezoekt, wordt uw verkeer in een circuit over drie Tor-omleidingen over de hele wereld omgeleid en versleuteld. Geen website weet waarvandaan u verbinding maakt. U kunt een nieuw circuit aanvragen door op ‘Nieuw circuit voor deze website’ in ons Circuit-venster te klikken.
+onboarding.tour-tor-circuit-display.button=Mijn pad bekijken
 
 onboarding.tour-tor-security=Beveiliging
-onboarding.tour-tor-security.title=Kies jouw ervaring.
-onboarding.tour-tor-security.description=We bieden ook additionele instellingen om de veiligheid van uw browser te verhogen. Onze 'Beveiligingsinstellingen' maken het mogelijk om elementen te blokkeren welk gebruikt zouden kunnen worden om uw computer aan te vallen. Klik hieronder om te zien wat de verschillende opties doen.
-onboarding.tour-tor-security-level.button=Bekijk je beveiligingsniveau
+onboarding.tour-tor-security.title=Kies uw ervaring.
+onboarding.tour-tor-security.description=We bieden ook aanvullende instellingen om de beveiliging van uw browser te verhogen. Via onze ‘Beveiligingsinstellingen’ kunt u elementen blokkeren die kunnen worden gebruikt om uw computer aan te vallen. Klik hieronder om te zien wat de verschillende opties doen.
+onboarding.tour-tor-security-level.button=Uw beveiligingsniveau bekijken
 
-onboarding.tour-tor-expect-differences=Ervaring tips
+onboarding.tour-tor-expect-differences=Ervaringstips
 onboarding.tour-tor-expect-differences.title=Verwacht enige verschillen.
-onboarding.tour-tor-expect-differences.description=Met alle beveilingings- en privacy-mogelijkheden beschikbaar gesteld door TOR, is je ervaring bij het bezoeken van internet misschien een beetje anders dan je gewent bent. Dingen gaan misschien iets langzamer, en afhankelijk van het door u gekozen beveiligingsniveau, zullen sommige elementen misschien niet werken of niet laden.
-onboarding.tour-tor-expect-differences.button=Zie de VGVn
+onboarding.tour-tor-expect-differences.description=Met alle door Tor geboden beveiligings- en privacyfuncties kan uw ervaring tijdens het webbrowsen een beetje anders zijn. Dingen gaan misschien iets langzamer, en afhankelijk van het door u gekozen beveiligingsniveau zullen bepaalde elementen misschien niet werken of worden geladen. Er kan ook worden gevraagd te bewijzen dat u een mens bent en geen robot.
+onboarding.tour-tor-expect-differences.button=FAQ’s bekijken
 
-onboarding.tour-tor-onion-services=Onion Diensten
+onboarding.tour-tor-onion-services=Onion-services
 onboarding.tour-tor-onion-services.title=Wees extra beschermd.
-onboarding.tour-tor-onion-services.description=Onion diensten zijn sites welke eindigen op .onion. Deze bieden extra bescherming voor publicisten en bezoekers, inclusief toegevoegde beveiligingsmechanismes tegen censuur. Onion diensten stellen iedereen in staat om content en diensten in anonimiteit aan te bieden. Klik hieronder om de DuckDuckGo onion site te bezoeken.
-onboarding.tour-tor-onion-services.button=Bezoek een Onion
+onboarding.tour-tor-onion-services.description=Onion-services zijn websites die op .onion eindigen en extra bescherming bieden voor publicisten en bezoekers, waaronder toegevoegde beschermingsmechanismen tegen censuur. Via Onion-services kan iedereen anoniem inhoud en diensten aanbieden. Klik hieronder om de DuckDuckGo-onion-website te bezoeken.
+onboarding.tour-tor-onion-services.button=Een Onion bezoeken
 
 # Circuit Display onboarding.
 onboarding.tor-circuit-display.next=Volgende
-onboarding.tor-circuit-display.done=Klaar
+onboarding.tor-circuit-display.done=Gereed
 onboarding.tor-circuit-display.one-of-three=1 van 3
 onboarding.tor-circuit-display.two-of-three=2 van 3
 onboarding.tor-circuit-display.three-of-three=3 van 3
 
 onboarding.tor-circuit-display.intro.title=Hoe werken circuits?
-onboarding.tor-circuit-display.intro.msg=Circuits worden gemaakt van willekeurig toegekende omleidingen, die computers over de wereld zijn, ingesteld om Tor verkeer door te sturen.
+onboarding.tor-circuit-display.intro.msg=Circuits worden gevormd door willekeurig toegekende relays, bestaande uit computers over de hele wereld die zijn geconfigureerd om Tor-verkeer door te sturen. Via circuits kunt u privé browsen en verbinding maken met onion-services.
 
-onboarding.tor-circuit-display.diagram.title=Circuit Venster
-onboarding.tor-circuit-display.diagram.msg=Dit diagram laat zien dat de relays een circuit vormen naar deze website. Om te voorkomen dat activiteit wordt bijgehouden tussen bezoeken aan verschillende websites, wordt voor elke website een apart circuit opgezet.
+onboarding.tor-circuit-display.diagram.title=Circuit-venster
+onboarding.tor-circuit-display.diagram.msg=Dit diagram toont de relays die het circuit voor deze website vormen. Om het koppelen van activiteit tussen verschillende websites te voorkomen, krijgt elke website een apart circuit.
 
-onboarding.tor-circuit-display.new-circuit.title=Heb je een nieuw circuit nodig?
-onboarding.tor-circuit-display.new-circuit.msg=Als u niet kunt verbinden met de website welke u probeert te bezoeken, dan kunt u deze knop gebruiken om de site opnieuw te laden met een nieuw circuit.
+onboarding.tor-circuit-display.new-circuit.title=Hebt u een nieuw circuit nodig?
+onboarding.tor-circuit-display.new-circuit.msg=Als u geen verbinding kunt maken met de website die u probeert te bezoeken of deze niet goed wordt geladen, kunt u deze knop gebruiken om de website opnieuw te laden met een nieuw circuit.



More information about the tor-commits mailing list