[tor-commits] [translation/exoneratorproperties] Update translations for exoneratorproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Wed Jan 16 13:15:45 UTC 2019


commit 9f60affae60d1bce82b03dfec5f9e77beea7e633
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Wed Jan 16 13:15:43 2019 +0000

    Update translations for exoneratorproperties
---
 ro/exonerator.properties | 16 ++++++++--------
 1 file changed, 8 insertions(+), 8 deletions(-)

diff --git a/ro/exonerator.properties b/ro/exonerator.properties
index 1cd9a1570..fd033686c 100644
--- a/ro/exonerator.properties
+++ b/ro/exonerator.properties
@@ -25,18 +25,18 @@ summary.serverproblem.nodata.title=Problemă de server
 summary.serverproblem.nodata.body.text=Baza de date nu conține informații pentru data solicitată. Vă rugăm încercați mai târziu. Dacă problema persistă, vă rugăm %s!
 summary.serverproblem.nodata.body.link=informați-ne
 summary.negativesamenetwork.title=Rezultatul este negativ
-summary.negativesamenetwork.body=Nu am găsit adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță. Dar am găsit alte adrese IP folosite de noduri Tor în aceeași /%d rețea în jurul orei:
+summary.negativesamenetwork.body=Nu am găsit adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță. Dar am găsit alte adrese IP folosite de relee Tor în aceeași /%d rețea în jurul orei:
 summary.positive.title=Rezultatul este pozitiv
-summary.positive.body=Am găsit unul sau mai multe noduri Tor care au folosit adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță care puteau fi cunoscute de clienții Tor.
+summary.positive.body=Am găsit unul sau mai multe relee Tor care au folosit adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță care ar fi putut fi folosite de clienții Tor.
 summary.negative.title=Rezultatul este negativ
 summary.negative.body=Nu am găsit adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță.
 technicaldetails.heading=Detalii tehnice
-technicaldetails.pre=Căutare adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță. Clienții Tor ar fi putut alege acest sau aceste noduri Tor pentru a construi circuite.
-technicaldetails.colheader.timestamp=Dată(fus UTC)
+technicaldetails.pre=Căutare adresa IP %s la data de %s sau la o zi distanță. Clienții Tor ar fi putut alege acest/aceste relee Tor pentru a construi circuite.
+technicaldetails.colheader.timestamp=Dată (UTC)
 technicaldetails.colheader.ip=Adresă/Adrese IP
 technicaldetails.colheader.fingerprint=Amprenta digitală de identificare a nodului
 technicaldetails.colheader.nickname=Pseudonim
-technicaldetails.colheader.exit=Nod de ieșire
+technicaldetails.colheader.exit=Releu de ieșire
 technicaldetails.nickname.unknown=Necunoscut
 technicaldetails.exit.unknown=Necunoscut
 technicaldetails.exit.yes=Da
@@ -44,11 +44,11 @@ technicaldetails.exit.no=Nu
 permanentlink.heading=Link permanent
 footer.abouttor.heading=Despre Tor
 footer.abouttor.body.text=Tor este un proiect software internațional pentru anonimizarea traficului de internet prin %s.  De aceea, dacă vedeți trafic de la un nod Tor, acest trafic provine mai degrabă de la un client care folosește Tor, nu de la operatorul releului.  The Tor Project, Inc. (organizația) și operatorii nodurilor Tor nu dețin informații referitoare la traficul care trece prin rețea și, implicit, prin nodurile operate de aceștia, de aceea nu pot furniza informații despre originea acestuia. Asigurați-vă că %s și nu ezitați să %s pentru mai multe informații.
-footer.abouttor.body.link1=criptarea pachetelor de date și transmiterea acestora printr-o serie de hop-uri înainte ca ele să ajungă la destinație
-footer.abouttor.body.link2=Aflați mai multe despre Tor
+footer.abouttor.body.link1=criptarea traficului și transmiterea acestuia printr-o serie de hop-uri înainte ca acesta să ajungă la destinație
+footer.abouttor.body.link2=aflați mai multe despre Tor
 footer.abouttor.body.link3=contactați The Tor Project, Inc.
 footer.aboutexonerator.heading=Despre ExoneraTor
-footer.aboutexonerator.body=Serviciul ExoneraTor operează o bază de date de adrese IP care au fost parte din rețelaua Tor la un anumit moment.  Acest serviciu răspunde la întrebarea dacă a existat un nod Tor care a funcționat pe o anumită adresă IP la o anumită dată.   ExoneraTor poate stoca mai mult de o adresa IP per nod dacă nodurile folosesc o altă adresă IP pentru a ieși pe internet decât cea folosită pentru înregistrarea în rețeaua Tor și stochează dacă un nod a permis tranzitarea de trafic din rețeaua Tor catre internetul public la acea dată.
+footer.aboutexonerator.body=Serviciul ExoneraTor operează o bază de date de adrese IP care au fost parte din rețelaua Tor la un anumit moment.  Acest serviciu răspunde la întrebarea dacă a existat un releu Tor care a funcționat pe o anumită adresă IP la o anumită dată.   ExoneraTor poate stoca mai mult de o adresă IP per releu dacă acestea folosesc o altă adresă IP pentru a ieși pe Internet decât cea folosită pentru înregistrarea în rețeaua Tor, și stochează dacă un nod a permis tranzitarea de trafic din rețeaua Tor catre Internetul public la acea dată.
 footer.language.name=Engleză
 footer.language.text=Această pagină este de asemenea disponibilă în următoarele limbi:
 



More information about the tor-commits mailing list