[tor-commits] [translation/torbutton-torbuttonproperties] Update translations for torbutton-torbuttonproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Tue Jun 30 14:46:15 UTC 2015


commit cd843d45e0f19f123caa7bcf8e3f09691070780d
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Tue Jun 30 14:46:14 2015 +0000

    Update translations for torbutton-torbuttonproperties
---
 hu/torbutton.properties |    4 ++--
 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)

diff --git a/hu/torbutton.properties b/hu/torbutton.properties
index 9fbebf5..618f52f 100644
--- a/hu/torbutton.properties
+++ b/hu/torbutton.properties
@@ -22,7 +22,7 @@ torbutton.popup.ff3.warning = Figyelem!\n\nIsmert hiba a Torbutton Firefox 3 ver
 torbutton.popup.toggle.warning = Váltania kell tTor állapotot vagy újraindítania azt, hogy a beállítások megváltozásai érvényre jussanak
 torbutton.popup.test.success = A Tor proxy teszt sikeres!
 torbutton.popup.test.failure = Tor proxy teszt SIKERTELEN! Ellenőrizze a proxy és a Polipo beállításokat.
-torbutton.popup.test.confirm_toggle = A legutóbbi Tor proxy teszt nem tudta a Tor-t használni.\n\nBiztos benne, hogy mindenképpen engedélyezi?\n\nMegjegyzés: Ha kijavított a problémát, akkor újra futtathatja a tesztet a Torbutton Proxy beállítások ablakban, hogy megszüntesse ezt a figyelmeztetést.
+torbutton.popup.test.confirm_toggle = A legutóbbi Tor proxy teszt nem tudta a Tor-t használni.\n\nBiztos benne, hogy mindenképpen engedélyezi?\n\nMegjegyzés: Ha kijavított a problémát, akkor újra futtathatja a tesztet a Torbutton Proxy Preferenciák ablakban, hogy megszüntesse ezt a figyelmeztetést.
 torbutton.popup.test.ff3_notice = Kattintson az OK gombra, a Tor proxy beállítások teszteléséhez. Ez a teszt a háttérben történik. Kérjük, legyen türelmes.
 torbutton.panel.label.verified = A Tor ellenőrizve
 torbutton.popup.test.auto_failed = Az automatikus Tor proxy teszt nem tudta a Tor-t használni.\n\nBiztos benne, hogy mindenképpen engedélyezi?
@@ -45,7 +45,7 @@ torbutton.popup.no_redirect = Ne irányítson át
 torbutton.popup.prompted_language = A még több adatvédelem érdekében a Torbutton kérheti a weboldaltól, hogy angol nyelvű oldalt szolgáljon ki. Ez azt jelenti, hogy a saját nyelve helyet az oldal angolul jelenhet meg.\n\nSzeretné kérni a magasabb biztonság érdekében az angol nyelvű oldalak lekérését?
 torbutton.popup.no_newnym = A Torbutton nem tud biztonságosan Új személyazonosságot adni. Nincs hozzáférése a Tor vezérlő porthoz.\n\nNem a Tor böngésző csomagot használja?
 torbutton.popup.use_tbb = Úgy tűnik, hogy jelenleg Torbutton-t használ Firefox böngészővel, ami már nem az ajánlott biztonságos konfiguráció.\n\nHelyette azt javasoljuk, hogy szerezze be a legfrissebb Tor Böngésző csomagot a gettor at torproject.org címre küldött emaillel vagy a következő címről történő letöltéssel:
-torbutton.popup.pref_error = A Torbutton nem tudja frissíteni a beállításokat a Tor böngésző profil könyvtárában.
+torbutton.popup.pref_error = A Torbutton nem tudja frissíteni a preferenciákat a Tor böngésző profil könyvtárában.
 torbutton.popup.permission_denied = Kérjük, vagy állítsa vissza a jogosultságokat a Tor Browser könyvtárhoz, vagy másolja azt egy új helyre.
 torbutton.popup.device_full = Úgy tűnik, hogy a lemez megtelt. Kérjük, szabadítson fel helyet, vagy helyezze át a Tor Browser-t egy másik háttértárolóra.
 torbutton.title.prompt_torbrowser = Fontos Torbutton információ



More information about the tor-commits mailing list