[tor-commits] [translation/torbutton-torbuttonproperties] Update translations for torbutton-torbuttonproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Tue Feb 17 14:15:58 UTC 2015


commit 14fa8ff7da974927a755895437c642212a83650a
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Tue Feb 17 14:15:57 2015 +0000

    Update translations for torbutton-torbuttonproperties
---
 hr_HR/torbutton.properties |    4 ++--
 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)

diff --git a/hr_HR/torbutton.properties b/hr_HR/torbutton.properties
index 8a43492..ef299b2 100644
--- a/hr_HR/torbutton.properties
+++ b/hr_HR/torbutton.properties
@@ -46,8 +46,8 @@ torbutton.popup.pref_error = Torbutton ne može ažurirati postavke u direktorij
 torbutton.popup.permission_denied = Molimo Vas da ponovno postavite dopuštenja na direktoriju Tor Preglednika ili ga kopirate na novu lokaciju.
 torbutton.popup.device_full = Izgleda da je disk pun. Molimo Vas da oslobodite prostor ili preselite Tor Preglednik na novi uređaj.
 torbutton.title.prompt_torbrowser = Bitne Torbutton informacije
-torbutton.popup.prompt_torbrowser = Torgumb radi drugačije sad: ne možete ga ugasiti više.\n\nNapravili smo ovu promjenu jer nije sigurno koristit Torgumb u pregledniku koji se koristi za ne-Tor pregledavanje. Bilo je previše grešaka koje nismo mogli ispraviti na drugi način.\n\nAko želite nastaviti koristit Firefox normalno, trebali bi deinstalirati Torgumb i skinuti Pkaet Tor Preglednika. Postavke privatnosti Tor Preglednika su superiorne običnom Firefox-u, čak i kad se koristi s Torgumbom.\n\nDa bi maknuli Torgumb, idite na Alati->Dodatci->Ekstenzije te stisnite gumb Ukloni pokraj Torgumba.
-torbutton.popup.short_torbrowser = Važne Torgumb informacije!\n\nTorgumb je sad osposobljen.\n\nStisnite Torgumb za više informacija.
+torbutton.popup.prompt_torbrowser = Torbutton radi drugačije sad: ne možete ga ugasiti više.\n\nNapravili smo ovu promjenu jer nije sigurno koristit Torbutton u pregledniku koji se koristi za ne-Tor pregledavanje. Bilo je previše grešaka koje nismo mogli ispraviti na drugi način.\n\nAko želite nastaviti koristit Firefox normalno, trebali bi deinstalirati Torbutton i skinuti Paket Tor Preglednika. Postavke privatnosti Tor Preglednika su superiorne običnom Firefox-u, čak i kad se koristi s Torbutton-om.\n\nDa bi maknuli Torbutton, idite na Alati->Dodatci->Ekstenzije te stisnite gumb Ukloni pokraj Torbutton-a.
+torbutton.popup.short_torbrowser = Važne Torbutton informacije!\n\nTorbutton je sad uvjek omogućen.\n\nStisnite Torbutton za više informacija.
 
 torbutton.popup.confirm_plugins = Priključci kao što je Flash mogu naštetiti Vašoj privatnosti i anonimnosti.\n\nTakođer mogu zaobići Tor da otkriju Vašu lokaciju i IP adresu.\n\nJeste li sigurni da želite osposobiti priključke?\n\n
 torbutton.popup.never_ask_again = Ne pitaj više



More information about the tor-commits mailing list