[tor-commits] [translation/torbutton-torbuttonproperties] Update translations for torbutton-torbuttonproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Tue Feb 17 10:15:48 UTC 2015


commit ccf3748518f5b3d771472a6586eec33a223ed6e9
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Tue Feb 17 10:15:46 2015 +0000

    Update translations for torbutton-torbuttonproperties
---
 hr_HR/torbutton.properties |    4 ++--
 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)

diff --git a/hr_HR/torbutton.properties b/hr_HR/torbutton.properties
index 2e53eb2..8a43492 100644
--- a/hr_HR/torbutton.properties
+++ b/hr_HR/torbutton.properties
@@ -42,10 +42,10 @@ torbutton.popup.no_redirect = Nemoj preusmjeriti
 torbutton.popup.prompted_language = Da bi Vam dao više privatnosti, Torbutton može zatražiti verziju web stranice na engleskom jeziku. Ovo može prouzročiti da se stranice koje čitate na svom rodnom jeziku prikazuju na engleskom.\n\nŽelite li tražiti stranice na engleskom jeziku radi bolje privatnosti?
 torbutton.popup.no_newnym = Torbutton Vam ne može sigurno dati novi identitet. Nema pristup Tor Upravljačkom Portu.\n\nRadi li Vam Paket Tor Preglednika?
 torbutton.popup.use_tbb = Izgleda da koristite Torbutton s Firefox-om, što više nije preporučen sigurna konfiguracija.\n\nUmjesto toga, preporučamo da nabavite posljednji Paket Tor Preglednika tako što će te poslati email na gettor at torproject.org ili ga preuziti sa sljedeće adrese:
-torbutton.popup.pref_error = Torgumb ne može ažurirati postavke u direktoriju profila Tor Preglednika.
+torbutton.popup.pref_error = Torbutton ne može ažurirati postavke u direktoriju profila Tor Preglednika.
 torbutton.popup.permission_denied = Molimo Vas da ponovno postavite dopuštenja na direktoriju Tor Preglednika ili ga kopirate na novu lokaciju.
 torbutton.popup.device_full = Izgleda da je disk pun. Molimo Vas da oslobodite prostor ili preselite Tor Preglednik na novi uređaj.
-torbutton.title.prompt_torbrowser = Bitne Torgumb informacije
+torbutton.title.prompt_torbrowser = Bitne Torbutton informacije
 torbutton.popup.prompt_torbrowser = Torgumb radi drugačije sad: ne možete ga ugasiti više.\n\nNapravili smo ovu promjenu jer nije sigurno koristit Torgumb u pregledniku koji se koristi za ne-Tor pregledavanje. Bilo je previše grešaka koje nismo mogli ispraviti na drugi način.\n\nAko želite nastaviti koristit Firefox normalno, trebali bi deinstalirati Torgumb i skinuti Pkaet Tor Preglednika. Postavke privatnosti Tor Preglednika su superiorne običnom Firefox-u, čak i kad se koristi s Torgumbom.\n\nDa bi maknuli Torgumb, idite na Alati->Dodatci->Ekstenzije te stisnite gumb Ukloni pokraj Torgumba.
 torbutton.popup.short_torbrowser = Važne Torgumb informacije!\n\nTorgumb je sad osposobljen.\n\nStisnite Torgumb za više informacija.
 



More information about the tor-commits mailing list