[tor-commits] [translation/torbutton-torbuttonproperties] Update translations for torbutton-torbuttonproperties

translation at torproject.org translation at torproject.org
Sat Oct 11 21:46:53 UTC 2014


commit 8a01dbc1fa5cbcd807be11486b4ebc42cb3bbb91
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Sat Oct 11 21:46:55 2014 +0000

    Update translations for torbutton-torbuttonproperties
---
 sv/torbutton.properties |   14 +++++++-------
 1 file changed, 7 insertions(+), 7 deletions(-)

diff --git a/sv/torbutton.properties b/sv/torbutton.properties
index d1cc52a..d55e43a 100644
--- a/sv/torbutton.properties
+++ b/sv/torbutton.properties
@@ -17,7 +17,7 @@ torbutton.popup.test.failure = Tor proxy MISSLYCKADES! Kontrollera din proxy och
 torbutton.popup.test.confirm_toggle = Det senaste Tor proxy testet misslyckades att använda Tor.\n\nÄr du säker att du vill aktivera ändå?\n\nNotera: Om du fixat problemet kan du köra om testet i Torbuttons Proxy Preferenser för att eliminera denna varning.
 torbutton.popup.test.ff3_notice = Klicka på OK för att testa Tors proxyinställningar. Detta test kommer att ske i bakgrunden. Ha tålamod.
 torbutton.panel.label.verified = Tor verifierad
-torbutton.popup.test.auto_failed = Den automatiska Tor proxy misslyckades att använda Tor.\n\nÄr du säker på att du vill aktivera ändå?
+torbutton.popup.test.auto_failed = Den automatiska Tor-proxyn misslyckades att använda Tor.\n\nÄr du säker på att du vill aktivera ändå?
 torbutton.prefs.recommended = (rekommenderat)
 torbutton.prefs.optional = (valfritt)
 torbutton.prefs.crucial = (kritiskt)
@@ -30,19 +30,19 @@ torbutton.popup.cancel = Avbryt
 torbutton.popup.dontask = Hämta hem filer automatiskt i fortsättningen
 torbutton.popup.test.no_http_proxy = Tor proxy test: Lokal HTTP Proxy är onåbar. Är Polipo igång ordentligt?
 torbutton.popup.captcha.title = Undvik Google Captchas?
-torbutton.popup.captcha.ask = Torbutton upptäckte en Google Captcha. Vill du att omdirigeras till en annan sökmotor för den här frågan?
+torbutton.popup.captcha.ask = Torbutton upptäckte en Google Captcha. Vill du omdirigeras till en annan sökmotor för den här frågan?
 torbutton.popup.captcha.always = Utför alltid denna åtgärd från och med nu
 torbutton.popup.redirect = Omdirigera
 torbutton.popup.no_redirect = Omdirigera inte
-torbutton.popup.prompted_language = För att ge dig mer privatliv kan Torbutton begära en Engelsk version av webbsidor. Detta kan göra att webbsidor som du föredrar att läsa på ett annat språk visas på Engelska istället.\\\n\\\n Vill du visa sidor på Engelska för bättre privatliv?
+torbutton.popup.prompted_language = För ett bättre integritetsskydd kan Torbutton begära den engelska versionen av webbsidor. Detta kan göra att webbsidor som du föredrar att läsa på ditt modersmål visas på engelska istället.\\\n\\\n Vill du visa sidor på engelska för att få ett bättre integritetsskydd?
 torbutton.popup.no_newnym = Torbutton kan inte säkert ge dig en ny identitet. Det har inte tillgång till Tor Control Port.\n\nKör du Tor Browser Bundle?
-torbutton.popup.use_tbb = Det verkar som om du använder Torknappen med Firefox, vilket inte längre är en rekommenderad säker konfiguration.\n\nIstället rekommenderar vi dig att ladda ner den senaste Tor Browser Bundle genom att skicka ett mail till gettor at torproject.org eller ladda ner den på följande URL:
+torbutton.popup.use_tbb = Det verkar som om du använder Torbutton med Firefox, vilket inte längre är en rekommenderad säker konfiguration.\n\nIstället rekommenderar vi dig att ladda ner den senaste Tor Browser Bundle genom att skicka ett mail till gettor at torproject.org eller ladda ner den på följande URL:
 torbutton.popup.pref_error = Torbutton kan inte uppdatera inställningar i Tor Browser profilen katalog.
 torbutton.popup.permission_denied = Du antingen återställa behörigheterna Tor Browser katalogen eller kopiera den till en ny plats.
 torbutton.popup.device_full = Skivan verkar vara full. Vänligen frigöra utrymme eller flytta Tor webbläsare till en ny enhet.
-torbutton.title.prompt_torbrowser = Viktig Torbutton Information
-torbutton.popup.prompt_torbrowser = Torbutton fungerar annorlunda nu: Du kan inte slå av den längre.\n\nVi gjorde denna förändring eftersom det inte är säkert att använda Torbutton i en webbläsare som också används för icke-Tor surfning. Det var för många buggar som vi inte kunde fixa på något annat sätt.\n\nOm du vill fortsätta använda Firefox normalt så bör du avinstallera Torknappen och ladda ner Tor Browser Bundle. Tor Webbläsaren skyddar ditt privatliv bättre än vanliga Firefox, även när Firefox används med Torknappen.\n\nFör att ta bort Torbutton, gå till Verktyg->Tillägg->Tillägg och klicka på Ta Bort knappen bredvid Torknappen.
-torbutton.popup.short_torbrowser = Viktig Torbutton information!\n\nTorbutton är nu alltid aktiverad.\n\nKlicka på Torbutton för mer information.
+torbutton.title.prompt_torbrowser = Viktig information om Torbutton 
+torbutton.popup.prompt_torbrowser = Torbutton fungerar annorlunda nu: Du kan inte slå av den längre.\n\nVi gjorde denna förändring eftersom det inte är säkert att använda Torbutton i en webbläsare som också används för icke-Tor surfning. Det var för många buggar som vi inte kunde fixa på något annat sätt.\n\nOm du vill fortsätta använda Firefox normalt så bör du avinstallera Tor Browser och ladda ner Tor Browser Bundle. Tor Browser skyddar ditt privatliv bättre än vanliga Firefox, även när Firefox används med Tor Browser.\n\nFör att ta bort Torbutton, gå till Verktyg->Tillägg->Tillägg och klicka på Ta bort-knappen bredvid Torbutton.
+torbutton.popup.short_torbrowser = Viktig information om Torbutton!\n\nTorbutton är nu alltid aktiverad.\n\nKlicka på Torbutton för mer information.
 
 torbutton.popup.confirm_plugins = Insticksmoduler så som Flash kan äventyra din anonymitet och personliga integritet.\n\nDe kan också kringgå Tor för att avslöja var du befinner dig och vad din IP-adress är.\n\nÄr du säker på att du vill aktivera insticksmoduler?\n\n
 torbutton.popup.never_ask_again = Fråga aldrig igenMore information about the tor-commits mailing list