[tor-commits] [translation/torbirdy_completed] Update translations for torbirdy_completed

translation at torproject.org translation at torproject.org
Sun Aug 25 08:46:37 UTC 2013


commit ddff886ea8a2d66f7311caff44cd17a23ac48718
Author: Translation commit bot <translation at torproject.org>
Date:   Sun Aug 25 08:46:37 2013 +0000

    Update translations for torbirdy_completed
---
 lv/torbirdy.properties |    6 +++---
 1 file changed, 3 insertions(+), 3 deletions(-)

diff --git a/lv/torbirdy.properties b/lv/torbirdy.properties
index aefe8c5..4b1e8e3 100644
--- a/lv/torbirdy.properties
+++ b/lv/torbirdy.properties
@@ -7,13 +7,13 @@ torbirdy.enabled.torification=TorBirdy iespējots: Pārredzama torifikācija
 torbirdy.enabled.whonix=TorBirdy ir iespējots:    Whonix
 torbirdy.disabled=TorBirdy: Atspējots!
 
-torbirdy.email.prompt=TorBirdy atspējoja Thunderbird'a auto-konfigurācijas vedni, lai aizsargātu jūsu anonimitāti.⏎ ⏎ Ieteiktie drošības uzstādījumi tika uzstādīti priekš %S.⏎ ⏎ Tagad jūs varat manuāli konfigurēt citus konta uzstādījumus.
+torbirdy.email.prompt=TorBirdy atspējoja Thunderbird'a auto-konfigurācijas vedni, lai aizsargātu jūsu anonimitāti.⏎ ⏎ Ieteiktie drošības iestatījumi tika uzstādīti priekš %S.⏎ ⏎ Tagad varat manuāli konfigurēt citus konta iestatījumus.
 
 torbirdy.email.advanced=Lūdzu ņemt vērā, ka TorBirdy lietpratīgo iestatījumu maiņa NAV ieteicama.⏎ ⏎ Jums vajadzētu turpināt tikai tad, ja tiešām zināt, ko darāt.
 torbirdy.email.advanced.nextwarning=Nākamreiz rādīt šo brīdinājumu
 torbirdy.email.advanced.title=TorBirdy Lietpratīgie iestatījumi
 
-torbirdy.restart=Jums jāpārstartē Thunderbird, lai laika zonas iestatījumi stātos spēkā.
+torbirdy.restart=Jums jāpārstartē Thunderbird, lai laika zonas preferences stātos spēkā.
 
-torbirdy.firstrun=Tagad Jūs izpildāt TorBirdy.\n\nLai palīdzētu aizsargāt Jūsu anonimitāti, TorBirdy ieviesīs noteiktos Thunderbird iestatījumus, novēršot to maiņu no Jūsu vai pievienojumu puses. Ir atsevišķi maināmi iestatījumi. Pie tiem var piekļūt no TorBirdy preferenču dialogekrāna. Kad TorBirdy ir atinstalēts vai atspējots, tad visi tā maināmie iestatījumi tiek atiestatīti uz savām noklusējumvērtībām (vērtībām pirms TorBirdy instalācijas).\n\nJa esat jauns, tad iesakām iepazīties ar TorBirdy tīmekļa vietnē ievietotajiem materiāliem, lai saprastu, kādus risinājumus mēs tiecamies sniegt mūsu lietotājiem ar TorBirdy.
+torbirdy.firstrun=Tagad Jūs izpildāt TorBirdy.\n\nLai palīdzētu aizsargāt Jūsu anonimitāti, TorBirdy ieviesīs noteiktos Thunderbird iestatījumus, novēršot to maiņu no Jūsu vai pievienojumu puses. Ir atsevišķi maināmi iestatījumi. Pie tiem var piekļūt no TorBirdy preferenču dialogekrāna. Kad TorBirdy ir atinstalēts vai atspējots, tad visi tā maināmie iestatījumi tiek atiestatīti uz savām noklusējumvērtībām (vērtībām pirms TorBirdy instalācijas).\n\nJa esat jauns lietotājs, tad iesakām iepazīties ar TorBirdy tīmekļa vietnē ievietotajiem materiāliem, lai saprastu, kādus risinājumus mēs tiecamies sniegt mūsu lietotājiem ar TorBirdy.
 torbirdy.website=https://trac.torproject.org/projects/tor/wiki/torbirdy



More information about the tor-commits mailing list